Renovaties met de meest
innoverende technieken

Badkamerrenovatie van A tot Z

Amazing Innovations-badkamerrenovatieKan uw huidige badkamer een opknapbeurt gebruiken maar hebt u geen kaas gegeten van sanitaire werken? Dan komt Amazing Innovations to the rescue. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij specialist in uw badkamergenot. We bespreken graag uw wensen en realiseren samen met u de perfecte badkamerrenovatie in Antwerpen.

Persoonlijk advies

De badkamer is een veel bezochte ruimte in de woning en is bij voorkeur praktisch en comfortabel ingericht. Enerzijds om de ochtendrush zo efficiënt mogelijk te maken, anderzijds om er tijdens het weekend te kunnen genieten van een deugddoend bad of een verfrissende douche. Wat u ook wilt, wij denken graag met u mee over uw badkamerindeling en geven advies op maat van uw project.

Eén partner voor de hele badkamerrenovatie

Eens uw droombadkamer op papier staat, is het tijd om over te gaan tot het echte werk. Amazing Innovations voert alle werken van A tot Z uit: we breken uw bestaande badkamer uit, vervangen oude sanitaire en elektriciteitsleidingen, en plaatsen al het schrijnwerk en de betegeling. Als afsluiter voeren we alle schilderwerken uit en klaar. Van zodra we weg zijn, kunt u meteen genieten van uw splinternieuwe badkamer.

Vraag uw gratis offerte aan

U ziet het, voor ons is een badkamer renoveren kinderspel. Aarzel dus niet, neem vandaag nog contact op met Amazing Innovations en maak gebruik van onze jarenlange ervaring voor de renovatie van uw badkamer. Wist u trouwens dat u op ons kunt rekenen voor al uw totaalrenovaties? Vraag ons naar meer informatie.